Szolgáltatásaink, díjaink

INTÉZZE INGATLANÜGYLETEIT BIZTONSÁGOSAN, KÉNYELMESEN, KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

Homnex

Szolgáltatásaink, Díjaink

ELSŐDLEGES CÉLUNK, HOGY A LEGPROFESSZIONÁLISABB SZOLGÁLTATÁST NYÚJTSUK A LEHETŐ LEGALACSONYABB SIKERDÍJÉRT. 

HÁNY SZÁZALÉK A SIKERDÍJ?

Ez általában a kedves leendő ügyfeleink első kérdése.

Több évtizedes tapasztalatunk alapján alakítottuk ki a rendkívül hatékony értékesítési stratégiáinkat, amelyek fő célkitűzése, hogy az elérhető legmagasabb piaci áron értékesítsük ügyfeleink ingatlanát, gyorsan, biztonságosan, kényelmesen, a lehető legalacsonyabb sikerdíjért. 

Ez akkor sikerülhet, ha szinte a teljes ingatlanpiacot elérjük, hiszen a nagyobb kereslet generálása magasabb vételárat eredményezhet. Ehhez azonban együtt kell működnünk szinte minden ingatlanpiaci szereplővel, és az ingatlan árának akár 1,5 %-át is rá kell tudnunk költeni a vevőszerzésre.

Aki nálunk olcsóbban dolgozik, az valószínűleg az ingatlanpiac töredékét tudja csupán elérni. Az alacsonyabb sikerdíj ezáltal alacsonyabb vételárat eredményezhet, így végül az sokkal drágább lehet Önnek.

A helyes kérdés ezért, hogy

MENNYIVEL TÖBB PÉNZEM MARAD, HA ÖNÖKET BÍZOM MEG AZ INGATLANOM ELADÁSÁVAL?

Homnex

Ügyfeleink az alábbi szolgáltatási csomagjaink közül választhatnak

HOMNEX Prémium Eladási Megbízás (kizárólagos)

A leghatékonyabb, az Ön érdekeit leginkább szolgáló, a piacon elérhető egyik legjobb ár/érték arányú, teljes ügyviteli csomagunk tökéletes választás,  ha a legmagasabb piaci áron, gyorsan, biztonságosan, kényelmesen szeretné értékesíteni ingatlanát, de

– nincs ideje vagy kedve az ingatlan értékesítéséhez szükséges ismeretek megszerzésére,

– nincs ideje, vagy nem szeretne a professzionális hirdetésekkel bajlódni, az elkészült hirdetést számos portálra feltölteni,

– nem szeretné, ha szinte kizárólag ingatlanosok hívogatnák, nem tudja a hirdetésre jelentkező ingatlan-túristákat kiszűrni,

– messze lakik az ingatlantól, így nem tud mindig odautazni az ingatlan bemutatása céljából,

– nem szeretné, hogy a lakása átjáróházzá változzon, hogy leinformálatlan személyek ellenőrizetlenül tartózkodjanak otthonában, esetleg fél egyedül idegeneket fogadni,

– nem rendelkezik megfelelő tárgyalástechnikai ismeretekkel és gyakorlattal, nem járatos az ingatlanjogban, nem szeretné ha megtévesztenék,

– fontos Önnek a biztonság, ezért szakértőre bízná az adásvétel koordinálását, aki végig Ön mellett lesz a folyamat során és megfelelő tanáccsal látja el, valamint leveszi a válláról a terheket. 

A döntést minden esetben Ön hozza meg.

 

A CSOMAG TARTALMA:

– ingyenes konzultáció,

– az ingatlan szabadpiaci forgalmi értékének meghatározása hivatalos szakmai módszerek alapján,

– tanácsadás a kínálati ár meghatározásához. A kínálati árat minden esetben Ön határozza meg,

– marketingstratégia kidolgozása,

– a marketingstratégia függvényében média anyagok elkészítése, illetve elkészíttetése, professzionális fotók, virtuális séta, rövid zenés videó készíttetése, alaprajz készítése, „ELADÓ” tábla vagy molinó kihelyezése, valamint a marketing stratégiában szereplő egyéb média eszközök alkalmazása (drónos felvétel, plakát, újság hirdetés, szórólap, stb.), kiemelt hirdetések a piacvezető és a leglátogatottabb hirdetési portálokon, a hirdetés megjelenítése a saját honlapon, valamint az iroda kirakati portálján.

– együttműködünk a teljes ingatlanpiaccal, így számos ingatlaniroda minden olyan ügyfele értesítést kap az Ön ingatlanáról, aki hasonlót keres,

– megszűrjük a hirdetésre jelentkezőket, csak a komoly érdeklődőknek mutatjuk be az ingatlant,

– az előzetesen leinformált érdeklődőknek szakértőnk személyesen mutatja be az ingatlant, választása szerint az Ön jelenlétében, vagy jelenléte nélkül,

– kollégánk az Ön választása szerint koordinálja, vagy lefolytatja az áralkut, melynek során igyekszik az Önnek legkedvezőbb feltételeket elérni,

– segítséget nyújtunk a vételi ajánlat elkészítésében, amely elfogadása esetén megszervezzük az ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre alkalmas, ügyvéd vagy közjegyző által készített adásvételi szerződés aláírását, 

– koordináljuk az ügyvéd vagy közjegyző által szerkesztett adásvételi szerződés előkészítését, valamint megkötését, szükség esetén  irodánk tapasztalt, ingatlanjogban jártas ügyvédeket ajánl a feleknek. 

– igény esetén partnerünk kedvezményesen, rövid határidővel elkészíti az ingatlan energetikai tanúsítványát,

– igény esetén pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosít a vevő részére, 

– kollégánk igény esetén segítséget nyújt az ingatlan birtokba adásánál, amelyhez biztosítja a szükséges formanyomtatványt.

  A HOMNEX Prémium Eladási Megbízás 5 hónapig kizárólagos. Ez azt jelenti, hogy Ön a megbízási szerződésben kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződés 10 hónapos határozott időtartama alatt 5 hónapig az ingatlant kizárólag az irodánk, illetve a megbízási szerződésben szereplő partnerünk közreműködésével értékesíti. Az ingatlant önállóan nem hirdeti, tulajdonjogát irodánk közreműködése nélkül nem ruházza át, továbbá harmadik személynek sem ad ilyen tartalmú megbízást. 

A megbízási díj a teljes vételár (csereérték) bruttó 2,5%-a, amely az ingatlan tulajdonjogának átruházására irányuló (elő)szerződés megkötésekor  válik esedékessé, amennyiben a vevőt az irodánk közvetítette.

A HOMNEX Prémium Eladási Megbízás a HOMNEX Általános Eladási Megbízáshoz képest számos többletszolgáltatást tartalmaz, továbbá bizalmát az alacsonyabb megbízási díjjal is megköszönjük. 

HOMNEX Általános Eladási Megbízás (nem kizárólagos)

A CSOMAG TARTALMA:

A csomag tartalma az alábbi kivételekkel megegyezik a HOMNEX Prémium Eladási Megbízás tartalmával:

– a média anyagokat kollégánk készíti el,

– a virtuális séta, rövid zenés videó, „ELADÓ” tábla vagy molinó kihelyezése, valamint  egyéb média eszközök alkalmazása (drónos felvétel, plakát, újság hirdetés, szórólap, stb.) nem részei a csomagnak,

– a hirdetések külön kiemelése, valamint a saját honlapon és az iroda kirakati portálján történő megjelenítése nem részei a csomagnak,

– a teljes ingatlanpiaccal történő együttműködés az értékesítés során nem része a csomagnak.

A HOMNEX Általános Eladási Megbízás nem kizárólagos, ami azt jelenti, hogy a szerződés 10 hónapos határozott időtartama alatt Ön jogosult saját maga hirdetni az ingatlant, annak tulajdonjogát az irodánk közreműködése nélkül is átruházhatja, illetve erre vonatkozó megbízást adhat harmadik személynek is azzal, hogy az irodánk által közvetített érdeklődővel közvetlen kapcsolatot nem vehet fel, vele csak az irodánk munkatársán keresztül, illetve az ő jelenlétében folytathat tárgyalásokat.

A megbízási díj a teljes vételár (csereérték) bruttó 3,2%-a, amely az ingatlan tulajdonjogának átruházására irányuló (elő)szerződés megkötésekor válik esedékessé, amennyiben a vevőt az irodánk közvetítette.

HOMNEX Vételi Megbízás (nem kizárólagos)

A HOMNEX Vételi Megbízás nem kizárólagos, ami azt jelenti, hogy Ön a megbízás időtartama alatt jogosult saját maga is ingatlant keresni. A megfelelőnek vélt ingatlanok hirdetését elküldheti a kollégánk részére. Irodánk akkor válik jogosulttá a megbízási díjra, ha Ön a megvásárolt ingatlant legalább egy alkalommal a kollégánkkal együtt tekintette meg. 

– a közvetítői szerződés megkötését követően segítünk az Ön igényeinek legmegfelelőbb ingatlan felkutatásában,

– felvesszük a kapcsolatot az eladóval,

– koordináljuk az ingatlan bemutatását,

– segítünk a tárgyalási folyamat, valamint az áralku során,

– segítséget nyújtunk a vételi ajánlat elkészítéséhez,

– koordináljuk az adásvételi szerződés elkészítését,

– igény szerint közreműködünk az ingatlan birtokba adásánál. 

– szükség esetén ingatlanjogban jártas ügyvédet ajánlunk,

– pénzügyi szolgáltató partnerünk igény szerint ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést biztosít ügyfeleink részére.

A megbízási díj a teljes vételár (csereérték) bruttó 2%-a, amennyiben az ingatlant Ön találta, bruttó 1%-a, amely az ingatlan tulajdonjogának átruházására irányuló (elő)szerződés megkötésekor válik esedékessé.

HOMNEX "MEGTALÁLTAM" Vételi Megbízás (nem kizárólagos)

A HOMNEX „MEGTALÁLTAM” Vételi Megbízás esetén az Ön által megtalált ingatlan megszerzéséhez kéri irodánk segítségét. Irodánk akkor válik jogosulttá a megbízási díjra, ha Ön a megvásárolt ingatlant legalább egy alkalommal a kollégánkkal együtt tekintette meg. 

Szolgáltatásunk tartalma az ingatlan felkutatásán kívül megegyezik a HOMNEX VÉTELI MEGBÍZÁS-ban foglaltakkal.

A megbízási díj a teljes vételár (csereérték) bruttó 1%-a, amely az ingatlan tulajdonjogának átruházására irányuló (elő)szerződés megkötésekor válik esedékessé.

INGATLANPIACI SZAKTANÁCSADÁS

Amennyiben ingatlana eladásával vagy megvételével kapcsolatban ingatlanpiaci tanácsadásra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot. 

Ha a telefonon, vagy e-mailben történő megkeresése során rendelkezésünkre bocsájtott információk alapján tudunk Önnek megfelelő ingatlanpiaci információkkal szolgálni, időpontot egyeztetünk személyes konzultációra, amely rendszerint az irodánkban történik.

Az ingatlanpiaci szaktanácsadás díja bruttó 20.000,- forint/óra.

Az ingatlanpiaci szaktanácsadás alkalmával jogi tanácsot nem adunk, jogi jellegű kérdése esetén irodánk ügyvédjeihez fordulhat tanácsért.

INGYENES BANKFÜGGETLEN HITELÜGYINTÉZÉS

Pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést nyújt nem csak az általunk közvetített ingatlanok megvásárlásához.

Partnerünk segítségével számos bank közül választhatja ki az Önnek legelőnyösebb ajánlatot. A kiválasztott ajánlat ezt követően további versenyeztetésre kerül a megfelelő pénzintézetek között, így szinte biztosan jobb ajánlatot kap majd, mint ha Ön kérné azt a hitelintézetektől.

Egy jól megválasztott konstrukcióval a teljes futamidő alatt akár milliókat is megtakaríthat.

Partnerünk a teljes hitelügyintézést ingyenesen elvégzi Ön helyett.

Amennyiben ingatlan vásárlását tervezi, kérjen előzetes hitelbírálatot, hogy a megfelelő ingatlan megtalálását követően időt takaríthasson meg, valamint ne érje kellemetlen meglepetés.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

Szolgáltató partnerünk kedvezményesen, rövid határidővel elkészíti az eladni kívánt ingatlan energetikai tanúsítványát.

A szolgáltatásaink tartalmának fontosabb elemeit a „HOGYAN DOLGOZUNK?” menüpont alatt olvashatja, a megbízási szerződéseink részletes feltételeit pedig az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.