Hogyan dolgozunk?

INTÉZZE INGATLANÜGYLETEIT GOND NÉLKÜL, HOMNEX JOGI GARANCIÁVAL, KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

Homnex

Hogyan dolgozunk?

A MENNYISÉGI HELYETT A legmagasabb minőségű szolgáltatás nyújtásÁRA TÖREKSZÜNK, EZÉRT egy időben legfeljebb 3-5 ÜGYFELÜNKNEK TUDUNK SEGÍTENI.

 

HA ÉRTÉKESÍTENI SZERETNÉ INGATLANÁT

HOMNEX ELADÁSI MEGBÍZÁSOK ESETÉN

Amennyiben a legjobb piaci áron, a legkedvezőbb feltételekkel szeretné értékesíteni ingatlanát, az 1. lépést Önnek kell megtennie, a továbbiakban már ott leszünk Ön mellett.

1./ Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-30-992-6075 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@homnex.hu e-mail címre, ezt a KAPCSOLAT menüben található elektronikus űrlap kitöltésével is megteheti.

2./ Szakértőnk késedelem nélkül felveszi Önnel a kapcsolatot, elsősorban telefonon és készségesen válaszol a további kérdéseire. Amennyiben a szakértőnk által elmondottakat szimpatikusnak találja, időpontot egyeztetnek egy személyes konzultációra, amely az eladni kívánt ingatlanban történik. Kollégánk további kérdéseket tesz fel az ingatlannal kapcsolatban, hogy a személyes találkozóra minél jobban fel tudjon készülni.

3./ A személyes konzultáció általában egy rövid beszélgetést követően az ingatlan felmérésével kezdődik. Ezután kollégánkkal együttesen részletesen elemzik a környéken hirdetett hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokat, amelyek az eladás folyamata során az Ön ingatlanának a legnagyobb konkurensei lehetnek. Kollégánk a piaci viszonyok figyelembevételével, az ingatlan fontos jellemzői alapján segít Önnek meghatározni az optimális kínálati árat. Ingatlanbefektetőként tapasztalatból tudjuk, hogy az ingatlan eladásnak ez a legnehezebb része, azonban ezen múlik leginkább a tranzakciónk sikere. Ezt követően szakértőnk segítségével kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatási csomagunkat, amelyet részletesen átbeszélnek. A személyes konzultáció végeztével Ön dönthet úgy, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy választhat a szolgáltatási csomagjaink közül, ekkor a folyamat a megbízási szerződés megkötésével folytatódik.

4./ A megbízási szerződés megkötését követően szakértő csapatunkkal kidolgozzuk a megfelelő értékesítési stratégiát. Közben segítünk Önnek beszerezni a szükséges okmányokat, illetve felkészíteni az ingatlant a fotózáshoz és az egyéb média anyagok elkészítéséhez. Ehhez kollégánk részletes tanácsadást nyújt.

5./ Az Ön által választott szolgáltatási csomagunkban, valamint a kidolgozott értékesítési stratégiában foglaltaknak megfelelően elkészítjük, illetve elkészíttetjük az ingatlan hirdetéséhez szükséges média anyagokat (különösen: fényképek, alaprajzok, 3D webséta, videó, drónos felvételek), majd ezek felhasználásával szakértőink megszerkesztik a szükséges promóciós anyagokat (különösen: hirdetések, szórólapok, plakátok, reklámtáblák, molinók).

6./ Az Ön által választott szolgáltatási csomag függvényében az elkészült hirdetést a nyilvános hirdetési kampányt megelőzően feltölthetjük több, úgynevezett keresztértékesítési rendszerbe, ahol több száz partnerirodánk minden értékesítője értesítést kap, akinek van hasonló ingatlant kereső ügyfele. Ezzel párhuzamosan feltölthetjük a hirdetést különböző közösségi médiák zárt csoportjaiba is, illetve kiajánlhatjuk VIP ügyfeleink részére. Könnyen előfordulhat, hogy ingatlana még a nyilvános meghirdetést megelőzően értékesítésre kerül.

7./ Ha a 6. pontban foglaltaknak köszönhetően 48 órán belül nem érkezik vevő, az ingatlant nyilvánosan meghirdetjük a piacvezető internetes hirdetési portálon, valamint egyéb, az értékesítési stratégiában meghatározott felületeken.

8./ A hirdetésekre jelentkezőket az Ön igényei és szakmai szempontok alapján megszűrjük, az úgynevezett „ingatlanturistákat” kizárjuk, és csak a valóban komoly, potenciális vevő jelöltekkel folytatunk tárgyalást.

9./ Az ingatlant – a HOMNEX „Közvetítők Kíméljenek” Megbízás kivételével – minden esetben személyesen, kizárólag előzetesen leinformált érdeklődőknek mutatjuk be, akik kitöltötték a megtekintési okmányt. Ugyanezen okmányon Ön igazolja az ingatlan bemutatásának tényét.

10./ A HOMNEX “Közvetítők Kíméljenek!” Megbízás kivételével koordináljuk az áralkut. Azonosítjuk az ajánlattevő által alkalmazott tárgyalástechnikai fogásokat, és segítünk a megfelelő válasz kialakításában. Ezzel Ön sok esetben jelentős összeget takaríthat meg.

11./ A HOMNEX “Közvetítők Kíméljenek” Megbízás kivételével átvesszük a potenciális vevő által írásban tett vételi ajánlatot,  amely elfogadása esetén a felek közti hatállyal létrejön az adásvételi szerződés. 

12./ Erre vonatkozó külön megrendelése esetén partnerünk rövid határidővel, kedvezményesen elkészíti az ingatlan energetikai tanúsítványát.

13./ Amennyiben Ön a vételi ajánlatot elfogadja, kollégánk megküldi a vevő által választott ügyvédnek a szükséges adatokat és dokumentumokat, majd koordinálja a szerződés egyeztetését és aláírását. A tulajdonátruházásra irányuló első szerződés (előszerződés) megkötésével egyidejűleg, az ügyvédnél válik esedékessé a szolgáltatásunk díja, amelyről az általános szerződési feltételekben meghatározottak szerint számlát állítunk ki.

14./ Igény esetén pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést nyújt a vevő részére.

15./ A HOMNEX “Közvetítők Kíméljenek!” Megbízás kivételével, igény esetén kollégánk személyesen részt vesz az ingatlan birtokbaadásán, amelyhez biztosítjuk a birtokbaadási jegyzőkönyv formanyomtatványt is.

16./ A következő ingatlanügyletéig is bármikor hívhatja immár saját személyi ingatlanstratégáját.

HA INGATLAN VÁSÁRLÁSÁT TERVEZI

HOMNEX VÉTELI MEGBÍZÁS ESETÉN

Amennyiben a legjobb piaci áron, a legkedvezőbb feltételekkel szeretné megszerezni ingatlanát, az 1. lépést Önnek kell megtennie, az összes továbbinál már ott leszünk Ön mellett.

1./ Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-30-992-6075 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@homnex.hu e-mail címre, ezt a KAPCSOLAT menüben található elektronikus űrlap kitöltésével is megteheti.

2./ Kollégánk késedelem nélkül felveszi Önnel a kapcsolatot, elsősorban telefonon és készségesen válaszol a további kérdéseire. Amennyiben a szakértőnk által elmondottakat szimpatikusnak találja, időpontot egyeztetnek egy személyes konzultációra, amely az irodánkban, vagy az Ön által megjelölt helyszínen történik. Kollégánk további kérdéseket tesz fel a keresett ingatlannal kapcsolatban, hogy a személyes találkozóra minél jobban fel tudjon készülni.

3./ A személyes konzultáció általában egy rövid beszélgetést követően az Ön keresési igényeinek pontosításával kezdődik. Ezután kollégánkkal együttesen részletesen elemzik a feltételeinek leginkább megfelelő, a piacon már meghirdetett ingatlanokat. Szakértőnk segítségével kiválaszthatja a megfelelő szolgáltatási csomagunkat, amelyet részletesen átbeszélnek. A személyes konzultáció végeztével Ön dönthet úgy, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy választhat a szolgáltatási csomagjaink közül, ekkor a folyamat a megbízási szerződés megkötésével folytatódik.

4./ A megbízási szerződés megkötését követően kiválasztják a már meghirdetett, a keresési igényének leginkább megfelelő ingatlanokat, majd a közös megtekintés érdekében kollégánk felveszi a kapcsolatot a tulajdonossal. Ezzel párhuzamosan szakértőnk megjeleníti keresési igényét az irodánk által használt keresztértékesítési rendszerekben, így számos ingatlaniroda ajánlatával bővülhet a megfelelő ingatlan megtalálásának lehetősége.

5./ Tapasztalatból tudjuk, hogy keresési igénye a folyamat során folyamatosan változik, ezért párhuzamosan Ön is keresheti a megfelelőnek vélt ingatlanokat, amelyek hirdetését elküldheti kollégánk részére. Irodánk akkor válik jogosulttá a megbízási díjra, ha a megvásárolt ingatlant legalább egy alkalommal kollégánkkal együtt tekintette meg.

6./ Az Ön által megfelelőnek vélt ingatlant Önnel együtt, személyesen tekintjük meg, melynek tényét Ön a megtekintési okmány aláírásával igazolja. Előzetesen kollégánk felkészíti Önt az ilyenkor fontos tudnivalókkal kapcsolatban. A megtekintést követően együttesen elemzik a tapasztaltakat.

7./ Koordináljuk az áralkut. Azonosítjuk az eladó által alkalmazott tárgyalástechnikai fogásokat, és segítünk a megfelelő válasz kialakításában. Ezzel általában jelentős összeget spórolhatunk meg Önnek.

8./ Az Ön által írásban tett vételi ajánlatot átadjuk az eladónak, vagy szakmai tanácsokkal látjuk el abban az esetben, ha az eladó megbízottja koordinálja a vételi ajánlat megtételét.

9./ Az eladó külön megrendelése esetén partnerünk rövid határidővel, kedvezményesen elkészíti az ingatlan energetikai tanúsítványát.

10./ Amennyiben az eladó a vételi ajánlatát elfogadja, kollégánk megküldi az Ön által választott ügyvédnek a szükséges adatokat és dokumentumokat, majd koordinálja a szerződés egyeztetését és aláírását. A tulajdonátruházásra irányuló első szerződés (előszerződés) megkötésével egyidejűleg, az ügyvédnél válik esedékessé a szolgáltatásunk díja, amelyről az általános szerződési feltételekben meghatározottak szerint számlát állítunk ki.

11./ Igény esetén pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést nyújt Önnek, így gyakran számos bank olyan kedvező ajánlatai közül is választhat, amelyek a lakossági ügyfelek számára más módon nem elérhetőek. Ezáltal egy nagyobb összegű kölcsön esetén a teljes futamidő alatt akár milliókat is spórolhat.

12./ Igény esetén kollégánk személyesen részt vesz az ingatlan birtokbaadásán, amelyhez biztosítjuk a birtokbaadási jegyzőkönyv formanyomtatványt is.

13./ A következő ingatlanügyletéig is bármikor hívhatja személyi ingatlanstratégáját.

HA INGATLANKÖZVETÍTŐ NÉLKÜL SZERETNÉ ÉRTÉKESÍTENI INGATLANÁT

HOMNEX „KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK” MEGBÍZÁS ESETÉN

Amennyiben Ön ingatlanközvetítő személyes közreműködése nélkül kívánja értékesíteni ingatlanát, emellett azonban professzionális hirdetési kampányt, leinformált érdeklődőket, folyamatos szakértői támogatást, valamint HOMNEX jogi garanciát szeretne, akkor a HOMNEX „Közvetítők Kíméljenek” Megbízást Önnek találtuk ki. Természetesen az 1. lépést ez esetben is Önnek kell megtennie.

1./ Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36-30-992-6075 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az info@homnex.hu e-mail címre, ezt a KAPCSOLAT menüben található elektronikus űrlap kitöltésével is megteheti.

2./ Kollégánk késedelem nélkül felveszi Önnel a kapcsolatot, elsősorban telefonon és készségesen válaszol a további kérdéseire. Amennyiben a szakértőnk által elmondottakat szimpatikusnak találja, időpontot egyeztetnek egy személyes konzultációra, amely az eladni kívánt ingatlanban történik. Kollégánk további kérdéseket tesz fel az ingatlannal kapcsolatban, hogy a személyes találkozóra minél jobban fel tudjon készülni.

3./ A személyes konzultáció általában egy rövid beszélgetést követően az ingatlan felmérésével kezdődik. Ezután szakértőnkkel együttesen részletesen elemzik a környéken hirdetett hasonló paraméterekkel rendelkező ingatlanokat, amelyek az eladás folyamata során az Ön ingatlanának a legnagyobb konkurensei lehetnek. Kollégánk a piaci viszonyok figyelembevételével, az ingatlan közel kétszáz fontos jellemzője alapján segít Önnek meghatározni az ingatlan optimális kínálati árát. Ingatlanbefektetőként tapasztalatból tudjuk, hogy az ingatlan eladásnak ez a legnehezebb része, azonban ezen múlik leginkább a tranzakciónk sikere. A személyes konzultáció végeztével Ön dönthet úgy, hogy nem kívánja igénybe venni a szolgáltatásunkat, vagy választhat a szolgáltatási csomagjaink közül. Amennyiben Ön a HOMNEX “KÖZVETÍTŐK KÍMÉLJENEK”  Megbízás mellett dönt, a folyamat a megbízási szerződés megkötésével folytatódik.

4./ A megbízási szerződés megkötését követően szakértő csapatunkkal kidolgozzuk a megfelelő értékesítési stratégiát. Közben segítünk Önnek felkészíteni az ingatlant a fotózáshoz és az egyéb média anyagok elkészítéséhez. Ehhez személyi ingatlanstratégája részletes tanácsadást nyújt.

5./ A kidolgozott értékesítési stratégiában foglaltaknak megfelelően elkészítjük, illetve elkészíttetjük az ingatlan hirdetéséhez szükséges média anyagokat (különösen: fényképek, alaprajzok, 3D webséta, videó, drónos felvételek), majd ezek felhasználásával szakértőink megszerkesztik a szükséges promóciós anyagokat (különösen: hirdetések, szórólapok, plakátok, reklámtáblák, molinók).

6./ Az ingatlant nyilvánosan meghirdetjük a piacvezető internetes hirdetési portálon, valamint számos egyéb, az értékesítési stratégiában meghatározott felületen.

7./ A hirdetésekre jelentkezőket minden esetben megszűrjük, az úgynevezett „ingatlanturistákat” kizárjuk, a komolynak tűnő, potenciális vevőjelölteket leinformáljuk, majd a megtekintési okmány aláírását követően megadjuk számukra az Ön telefonos és internetes elérhetőségét, amelyen az érdeklődők felveszik Önnel a kapcsolatot az ingatlan megtekintése érdekében.

8./ Ezt követően Ön végzi az ingatlan megtekintésének egyeztetését, az ingatlan bemutatását, az áralkut, valamint az írásbeli vételi ajánlat felvételét. A bemutatók előtt szakértőnket bármikor felhívhatja telefonon, ha kérdése merül fel. 

9./ Külön megrendelése esetén partnerünk rövid határidővel, kedvezményesen elkészíti az ingatlan energetikai tanúsítványát.

10./ Amennyiben Ön a vételi ajánlatot elfogadja, és az erről szóló okiratot megküldi a részünkre, kollégánk továbbítja a vevő által választott ügyvédnek a szükséges adatokat és dokumentumokat, majd koordinálja a szerződés egyeztetését és aláírását. A tulajdonátruházásra irányuló első szerződés (előszerződés) megkötésével egyidejűleg, az ügyvédnél válik esedékessé a szolgáltatásunk díja, amelyről az általános szerződési feltételekben meghatározottak szerint számlát állítunk ki.

11./ Igény esetén pénzügyi szolgáltató partnerünk ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézést nyújt a vevő részére.

12./ Szakértőnk biztosítja az ingatlan birtokbaadásához szükséges jegyzőkönyv formanyomtatványát.

13./ A következő ingatlanügyletéig is bármikor hívhatja személyi ingatlanstratégáját.