Miért a homnex?

INTÉZZE INGATLANÜGYLETEIT BIZTONSÁGOSAN, KÉNYELMESEN, KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

Homnex

Miért a homnex?

20 éves ingatlanbefektetői és ingatlanértékesítői tapasztalatunk alapján pontosan tudjuk, hogy mit érez az eladó és a vevő az ingatlan adásvétel folyamata során, melyek a jogos félelmeik, és milyen megnyugtató megoldásokra, garanciákra van szükségük.

VALÓDI HOZZÁADOTT ÉRTÉK!

Homnex

Az eltelt két évtizedben rengeteg ingatlanközvetítővel működtünk együtt. Folyamatosan kutattuk az okát, hogy Hazánkban az ingatlanok miért csupán 30-35%-át értékesítik közvetítőkön keresztül, míg Európában ez az arány 70%, az USA-ban pedig 90% felett van. Biztosak vagyunk abban, hogy felkészültségünk, tapasztalatunk és lelkesedésünk szorgalommal és szakmai alázattal  párosulva jelentős hozzáadott értéket képvisel az ingatlanpiacon, amelyet elégedett, visszatérő ügyfeleink is nagyra értékelnek.

Homnex

MINŐSÉG, MEGBÍZHATÓSÁG, GARANCIA!

20 év folyamatos tanulás és tapasztalatszerzés eredményeként fejlesztettük ki azt az értékesítési rendszert, amely a mai magyar gazdasági, piaci és jogi környezetre optimalizálva garantálja ügyfeleink biztonságát és sikerét. 

Biztos lehet abban, hogy tőlünk kizárólag olyan tanácsot, javaslatot kaphat, amelyet hasonló esetben a saját ingatlanunk vonatkozásában mi is pontosan ugyanúgy tennénk.