RÓLUNK MONDTÁK

INTÉZZE INGATLANÜGYLETEIT BIZTONSÁGOSAN, KÉNYELMESEN, KÖLTSÉGHATÉKONYAN!

Homnex

RÓLUNK MONDTÁK

„Közel 40 éve ismerem Pétert, aki már gyermekkorunkban sem nyugodott meg addig, amíg egy problémára nem találta meg a tökéletes megoldást. Azóta is folyamatosan tanul és képezi magát. Ingatlanbefektetőként és ingatlanközvetítőként több, mint két évtizede kutatja, fejleszti, teszteli és tanítja azon ingatlan-értékesítési technikákat, amelyek alkalmazásával még a 2008-as gazdasági világválság ideje alatt is jelentősen növelni tudta saját, valamint ügyfelei ingatlanba fektetett vagyonát.”

Dr. Galambos Tamás

Ügyvéd

„Pétert több, mint 30 éve ismerem. Rendkívüli elhivatottsága és kitartása példa nélküli. Az elmúlt 25 évben összesen 14 évet tanult 4 különböző egyetemen, ahol mérnöktanár, igazgatásszervező és jogász diplomát, valamint ingatlanforgalmi szakjogász mesterdiplomát szerzett, majd jogi szakvizsgát tett. Két szakdolgozatot írt ingatlan-adásvétel témakörben. Folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobb legyen a szakmájában.”

Dankó Zoltán

Értékesítési szakértő

„Több, mint 30 éve ismerem Pétert, a gimnáziumban évfolyamtársak, az egyetemen pedig padtársak voltunk. Már akkor sem létezett számára megoldhatatlan jogeset. Közös ügyleteink során ingatlanközvetítőként is maximalista, ügyfelei érdekeit magas szakmai színvonalon képviseli.”

Dr. Kiss Gergő László

Ügyvéd, ingatlanforgalmi- és bank szakjogász

„35 éve vezetem sikeres ingatlan-vállalkozásom, így tudom ki az igazán jó szakember. Péter felkészültsége, tapasztalata és lelkesedése példaértékű a hazai ingatlanpiacon, élmény vele együtt dolgozni.”

Sághy Edit

Ügyvezető igazgató, üzemmérnök, nemzetközi ingatlangazdász

„Péter neve számomra egyet jelent a sikeres ingatlan-adásvétellel.
Szakmai professzionalizmusa korrekt, megbízható személyiséggel párosul.”

Minarik Attila

Közgazdász, ingatlanbefektető

„Péter néhány nap alatt, jóval az általunk meghatározott ár felett értékesítette kis lakásunkat, majd segítségével két héten belül megtaláltuk álmaink otthonát. Szakértő csapatával mindent intézett, a profi ingatlanfotós, az energetikus, a hitelügyintéző és az értékbecslő szinte egymásnak adták a kilincset. Az adásvételi szerződéseket csak alá kellett írnunk, Péter mindent előkészített az ügyvéd számára.”

Lengyel Flóra és Szeles Sándor

„Nagyon elfoglalt vagyok, sem elegendő idővel, sem pedig megfelelő szakértelemmel nem rendelkeztem a lakásom eladásához. Egy barátom ajánlotta Pétert, azt mondta, hogy szerinte ő a legjobb ingatlanos, akit már régóta ismer. Péter egy hét alatt, kínálati áron adta el a lakásomat, majd az új otthonom megtalálásának és megszerzésének rögös útján is számíthattam a szakértelmére. Az a néhány hét lelkileg is megterhelő volt számomra, mégis biztonságban éreztem magam. Tudtam, hogy Péter minden felmerülő problémára talál megoldást. A barátomnak igaza volt, tényleg ő a legjobb.”

Fónay Emese

Gyógytornász

„Péter családunk új otthonának megvásárlásában nyújtott szakszerű segítséget. A jogügylet gördülékeny levezetése mellett megnyugtatóan és profi módon kezelte az érzelmeinken és az ismeretlentől való félelmeinken alapuló bonyodalmakat is. Örülünk, hogy életünk ezen meghatározó döntésének meghozatalához minden támogatást megkaptunk tőle, amelynek köszönhetően boldogságban folytathatjuk életünket a Rózsadomb keleti lejtőjén, dunai panorámás otthonunkban.”

Varga Kata és Hajdu Gábor

„Pétert régóta ismerem, ezért az általam kinézett lakásokkal kapcsolatban kikértem a véleményét. Akkor még nem is sejtettem, hogy pont az ő portfóliójában hirdetett „panorámás pasaréti ékszerdoboz” lesz az új otthonom, amely szerelem volt első látásra. Péter és csapata mindent intézett, minden kérdésemre választ kaptam. Tudtam, hogy jó helyen vagyok. Az ügyvédnél már csak egy kérdésem maradt, hogy hol kell aláírni.”

Oláh Tímea

„Több, mint 15 éve tanultam meg Pétertől az ingatlanbefektetés alapjait. Kis pénzzel és nagy tervekkel indultam el felkutatni az első befektetési célú ingatlanom. Nagy segítséget kaptam tőle az ingatlanpiacon elérhető legjobb megoldás kiválasztásában. Az áralku során nem hittem a saját szememnek. Az eladóval történő megegyezéskor olyan árat sikerült elérni, amelyre álmomban sem gondoltam volna. Kifelé menet a lépcsőházban megkérdeztem tőle, hogy ezt hogy csinálta, mire Péter csak ennyit mondott: „erről szól az ingatlanos szakma, ezt tanultam, ezt szeretem.”  Majd halkan hozzátette: „piaci áron a bolond is tud ingatlant venni”, soha nem felejtem el.  Azóta a tőle tanult ismereteket folyamatosan fejlesztettem és számos ingatlan-adásvétel során eredményesen kamatoztattam. Az elmúlt években Péter tapasztalatával nem csupán jó befektetési lehetőségeket sikerült elérnem, hanem számos buktatót is elkerültem. Bátran kijelenthetem, hogy a közösen elfogyasztott olasz kávék nem voltak hasztalanok.”

Nagy István

Ingatlanbefektető

„Péter egyszerű, azonnal használható tárgyalástechnikai fogásokat tanított nekem, amelyek alkalmazásával jelentős áralkuval jutottunk hozzá új otthonunkhoz. Feleségemmel mi magunk is megdöbbentünk, hogy néhány perc alatt elsajátítható módszerekkel ilyen nagy eredményeket lehet elérni.”

Tóth Péter

Küldetésünk, hogy sikereinknek Ön is részese lehessen, az Ön sikere által is fejlődjünk, hiszen a piac nem áll meg, a mai ismereteink holnap már elavultak lesznek.